Sabtu, 24 September 2011

Pope, Apollo 18 & Bendera Hitam!



Akibat dari tak tau nak tulis dan susun macamana, aku jadi tak update blog ni. Maaf atas penantian pembaca jemari sakti sekalian. Hehe

Fikiran kusut macam benang~

Ok, kali ni ada beberapa isu yang aku nak kongsi dengan kenkawan. Setelah aku baca dan cari info dari orang yg lebih tahu. Antaranya :

1) Siapakah Dajjal

2) Benedictine order

3) filem Apollo 18


first, kenkawan kena tahu. (aku rasa dah tahu kot) :

- dulu yahudi dan kristian bergaduh.

- Sekarang yahudi & Kristian bersatu < tanda akhir zaman

- Diorang sebenarnya bukan sembah Tuhan tapi sembah syaitan. (tak termasuk yg betul-betul ikut ahli kitab la. Maksud aku Korupted Jews & the Vatican yg bunuh nabi Isa dan create agama kristian sekaligus menyesatkan pengikut nabi Isa AS).

- Diorang jajah semua negeri untuk wujudkan system Dajjal seluruh dunia. Misi diiorang bermula beribu-ribu tahun dah. Sejak knight templar (tentera salib) jumpa kitab sihir bawah masjid Al-Aqsa dan membina Negara England.

- System Dajjal (New World Order) sekarang adalah system yg seluruh dunia guna pakai dari semua aspek kehidupan (setelah mereka berjaya menjatuhkan empayar Islam) tak kira dari segi pendidikan, hospital, kewangan, perundangan, sosial dan lain-lain.

- Tujuan utama : Strip the world from religious believe. (buang kepercayaan agama dari dunia) yakni kalau boleh semua orang athies. Jangan sembah Tuhan (Allah) dan enjoy hidup sepuas-puasnya. < misi Syaitan.

- So, Korupted Jews (Zionis) & the Vatican (diketuai Pope) adalah pemerintah dunia sekarang. Mereka ini adalah tentera Dajjal yg membina New World Order menjalankan misi Syaitan kepada umat manusia di akhir zaman. (juga menakluk Palestin untuk membina Temple of Solomon dan memerintah dunia dari situ)

Aku ada baca satu blog ni, dinar emas punya blog. Dia post artikel yg bagi aku menarik dan membuka mata. Cuba korang baca sendiri >> KLIK SINI

Blog ni dedahkan dari cerita seorang paderi sendiri siapa Dajjal. Yakni pope selepas pope benedict iaitu Pope Roman Peter II. (Yang dikatakan bakal dilantik mengetuai temple of Solomon yg diorang nak bina di tapak masjid Al-Aqsa) Dan cerita plan ‘benedictine order’ yakni sistem memecah-belahkan semua perkara dari segi ilmu, pekerjaan, pangkat dan sebagainya. System yang bertujuan untuk menghadkan penguasaan seseorang terhadap sesuatu perkara dan menyebabkan berlakunya pertembungan ego dan permusuhan sesama manusia. Salah satu plan dari system Dajjal untuk memudahkan mereka membina New World Order. Apabila orang bergaduh dengan pangkat dan ego terhadap ilmu, maka mereka mudah memegang kuasa tertinggi. Macam konsep system pyramid la.. susah aku nak explain..huhu 

selepas Pope Benedict, Pope Roman Peter II ? si DAJJAL?


dari segi ilmu : sains, matematik, kimia, biologi..

kerjaya : kerani, CEO, pegawai am, pak jaga..

system beraja yakni apabila ada dua parti bergaduh dibawah maka raja takkan jatuh kerana raja ada kuasa mutlak.

Artikel ni jugak cerita pasal pemakaian jubah ijazah yg sebenarnya adalah pakaian pope. Juga tali leher yang melambangkan pengikut Benedictine order. Cerita macamana diorang kaji Al-Quran dan buat sistem Riba'..Senang korang baca la sendiri..haha

tanda orang yang berjaya medapat kerjaya (dari mereka)



tanda orang yang berjaya mendapat kelulusan ilmu (dari mereka)



Lepas tu baru-baru ni kan ada keluar filem Apollo 18. Kononnya cerita kenapa Amerika dah tak pergi ke bulan lepas tahun 1969 dulu. Filem ni cerita konon masa diorang pegi sana angkasawan diorang mati sebab terkena virus pelik. Virus makhluk batu apatah. Bila kena tangan jadi rosak, merebak sampai kepala, mata, lepas tu mati. 



Aku bila dapat tahu je jalan cerita dia macamtu, terus aku dah tau apa musllihat diorang wat filem macamni. Macam biasa la kan, stendet. Propaganda. Macam sebelum-sebelum ni diorang wat filem National Treasure, Angels & Demons. Konon untuk explain kenapa dan apa itu illuminati dan freemason. Konon persatuan tu baik. Tutup cerita sebenar. Samalah…

Apollo ni pulak cerita untuk tutup cerita sebenar yang diorang tak pergi pun ke bulan. Dan diorang bunuh semua angkasawan yg cuba bocorkan rahsia. (mengikut bukti-bukti yg ada bersepah-sepah dekat internet..bukan aku cakap ok..!) macamtulah.

Ok. Lepas tu pulak aku nak cerita, nak share apa yg aku terfikir :

Sekarang ni kan system dajjal (New World Order) dah control system dunia kan.. maka, soalan yang muncul kat kepala aku ialah :

Kalaulah nanti imam Al-Mahdi muncul, apakah cara atau jalan yang dilakukan untuk menumbangkan system Dajjal ni ?

Haha. Memang la tak perlu pun pikir sebenarnya, just rasa kalau-kalau lah kita tergolong dalam tentera Mahdi, apakah kekuatan kita untuk melawan Dajjal? Maksud aku, dari system ekonomi, ketenteraan, politik dan sebagainya.

Apa eh?

Adakah kita akan mula menguasai ekonomi Islam sepenuhnya dengan tidak lagi bergantung pada wang kertas/bank? Adakah kita akan dapat menggunakan Dinar emas sepenuhnya?

Dan, berapa lama masa untuk tentera mahdi mengumpul kekuatan dan apakah strateginya?

Adakah akan berlaku satu malapetaka besar ( macam meteor jatuh) menyebabkan semua system elektronik dan bank seluruh dunia lumpuh membolehkan tentera Mahdi menumbangkan New World Order? 

Dikatakan ramalan 2012 pasal malapetaka dunia tu sebenarnya metafora kepada krisis ekonomi dunia yang bakal berulang seperti pada tahun 1997 malah lebih dahsyat..


Dan ada jangkaan ulama' kata kiamat akan berlaku dalam tempoh paling lama 50-60 tahun dari sekarang..entah... ( hanya Allah yang tahu), kalau macamtu kita dah sangat dekat la dengan kemunculan imam Al-Mahdi?

Huhu..maaf. mungkin aku keterlaluan. Tapi, just nak kongsi apa yang ada dan datang dalam fikiran aku je. Kata pun blog aku kan..haha.

Baik.

Kemudian, cuba kita kaitkan dengan peristiwa yg berlaku di Negara kita, dari penipuan merdeka ( penguasaan British untuk melantik orang yg boleh meneruskan Benedictine order seluruh dunia), wujudnya serambi Mekah (Kelantan) dan penggunaan Dinar emas telah bermula…dan semua-semua semua kisah politik yang zalim dan korup..



Orang-orang yg berjuang menentang system korup dan cuba mendaulatkan Islam akan terus kuat. InsyaAllah.

Last :

Blog tu jugak ada cerita pasal imam Mahdi akan datang dari timur membawa bendera hitam, katanya di hujung nusantara hanya ada satu bendera berwarna hitam.. maka, adakah ini ? :
negeri apakah di hujung itu? hehe

Tammat. (taktau la apa pulak isu nak tulis lepas ni..haha) 

P/s : perkongsian dan koreksi dari kawan-kawan sangatlah dialu-alukan. :)

2 ulasan:

  1. i follow you,. jemput singgah ke blog saya http://macamnilahkita.com ,. ada pelbagai info2 terkini lagi sengsasi yang ada,..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trime kasih,banyak info yg dapat diperolehi dari sini,kalo boleh,buat banyak lagi...

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...